Öppet hus - en succé!

April 11, 2022

Vi har nu tagit vårt första steg mot att elektrifiera vår tunga godstrafik genom att driftsätta den första helt eldrivna lastbilen på Finnslätten i Västerås.

Vi vill självklart visa upp och prata om vår fantastiska ellastbil, och ett sätt att göra det på var att anordna Öppet Hus!
Ett Öppet Hus (utomhus) för våra kunder, samarbetspartners och alla andra som tycker som vi – att hållbara transporter är det enda logiska valet!

Intresset för evenemanget var galet stort och blev en succé! Vi är väldigt glada att så många kom förbi och trotsade aprilvädret som bjöd på snöyr i alla dess former, men vad gör väl det, när ellastbilen stod uppställd, hamburgare grillades, musiken spelades och minglet var på topp!

Vår målbild är att bli Finnslättens logistikhubb och tillsammans med ABB och Mälarenergi samverkar vi för att elektrifiera tunga transporter i Västerås.
Att på vårt Öppet Hus få chansen att berätta mer om våra planer och hur vi ser på framtiden, gav verkligen en positiv feedback.
Flera tog chansen och hoppade upp i förarhytten för att få känna på hur "livet i hytten" är.
År 2030 ska hela vår fordonsflotta köras på el och därmed bidra till en renare och tystare närmiljö, vi ser verkligen fram emot att fortsätta vår elektrifieringsresa och ser också fram emot att i framtiden också kunna bjuda in till öppet hus eller något likande event - allt annat är ologiskt! 🤩


TACK ALLA SOM KOM OCH BESÖKTE OSS!!!