Vi är Sveriges mest logiska val för en lycklig logistik!

Vi är bäst på logistiklösningar för att du ska kunna vara bäst på det du gör. De två viktigaste målen med våra smarta lösningar är att de ska:
1. minska dina transportkostnader
2. maximera effekten logistiskt
Det optimala är när vi får hantera hela flödet. Att anpassa våra lösningar utifrån varje kunds behov och kärnverksamhet är en självklarhet för oss.

Vilka behov har ditt företag?

Transport

Tidlösa transporter

Vi driver utvecklingen av framtidens transporter, bland annat genom att elektrifiera vår fordonsflotta. Sedan bygger vi logistiska lösningar som löpande utmanar konventioner.

Spedition

Lycklig Logistik

Samarbete och samverkan skapar en lycklig logistik. Vi jobbar alltid tillsammans med dig för att skapa en lösning som anpassas till dina behov, som sparar dig pengar och effektiviserar din kärnverksamhet.

Kundanpassning

Det goda företaget

Vi har vår kundportal för att ge dig en enklare vardag. Vi har ett hållbarhetsfokus för att värna om vår omvärld. Och vi har en omtänksam arbetsmiljö för att våra medarbetare ska må bra.

Du gör ett KAP när du anlitar oss!

Kompetenta, Ansvarsfulla och Personliga. Det är inte bara våra värdeord, de sammanfattar varför vi är Sveriges mest logiska val för en lyckad logistik. Som kund ska du ha stort förtroende för att vi kan vår sak och att vi tar ansvar för din affär.
Våra medarbetare ska känna sig motiverade och engagerade men också vara modiga nog att gå utanför packboxen. Vi värderar kundrelationer gränslöst högt, samtidigt vågar vi avveckla ett samarbete som inte skapar affärsnytta för någon.

Vi bryr oss extra mycket om tre saker

Vi jobbar tillsammans med våra kunder att både hitta och utveckla olika logistiklösningar. Allt för att anpassa oss till våra kunders olika behov. Samarbete och samverkan är en viktig del för en lyckad logistik.
Korta ledtider och minimala lagringsnivåer för att undvika kapitalbindning gör vår närhet och kunskap viktig för att kunna erbjuda våra kunder en bra flexibilitet. Vi kan logistik och i och med vår hjälp kan våra kunder fokusera på sin egen produktion och försäljning.

Paket med procent

Fyllnadsgrad

Att nyttja resurser (lokaler, fordon, personal osv.) på ett effektivt sätt är en nyckel till framgång.
Det handlar inte om pris per enhet utan hur vi använder varje enhet. Tomma lokaler och bilar kostar stora pengar.
Det är både ologiskt och ohållbart.

Kundanpassning

Ena dagen hanterar vi extremt ömtåligt gods med stora värden, där leveranstid och noggrannhet är nyckeln.
Nästa dag jobbar vi med volymgods som kräver låga kostnader och effektiv hantering.
Vår målsättning är att alltid förstå samt lösa olika kundbehov.

Lastbil

Flexibilitet

En beställning som påverkar en produktionsprocess måste levereras snabbt och med stor leveranssäkerhet.
Med en egen lagerhållning låser ni ytor, skapa fasta kostnader och minskar flexibiliteten.
Vi ger dig flexibilitet när du behöver den som bäst.

-Håller vi på tills varje kund är 100% nöjd?
-Aa!

Så här har vi det hos oss!

Citattecken

Jag tycker mycket om kamratskapen och den frihet som jag har som chaufför, där jag kan vara ute och se vägarna och möta kunder.

Per-Erik Henriksson

Per-Erik Henriksson

Chaufför

CItattecken

Det bästa med mitt jobb är att jag får vara med och skapa och bidra med god kvalitet till våra kunder. Mina kollegor och variationen i mitt arbete gör att jag trivs väldigt bra.

Jennifer Steen

Jennifer Steen

Terminalarbetare

Citattecken

Vi är ett riktigt bra gäng med bra personal. Det är alltid kul att komma till jobbet. Jag trivs med mitt jobb och mina flexibla arbetsuppgifter.

Tommy Jansson

Tommy Jansson

Fordons- och fastighetsansvarig

Vi skriver ny historia nu

Vår kärlek till logistik sträcker sig tillbaka till 1872 då alla transporter utfördes med häst och vagn. Vi är stolta att vara en del av Alfr. Anderssons bolagen och deras historia. Vår egen historia börjar för drygt 20 år sedan, nämligen den 1 oktober 2001, då vi grundades genom ett förvärv av ABB:s verksamhet för godstransporter och logistikservice, en verksamhet som låg under ABB Support.
Mycket har hänt sedan dess. Ändå är det mest innovativa och spännande på väg att hända. Vår digitalisering har full fart och vårt mål är att fortsätta driva utvecklingen av elektrifiering och hållbarhet inom vår bransch.