Logistikcenter

Vår ambition är att hjälpa våra kunder med hela logistikhanteringen från kunds leverantör till kunds kund.

Vi hjälper till med både själva godset och den ofta omfattande planeringen och administrationen. 3PL, 4PL

Det finns mycket pengar att hämta inom logistiken. Många studier är gjorda inom området och de verkar ha gemensamt att logistikkostnaden för ett tillverkande företag är ca 4-8 % av företagets omsättning.

Vi vill hjälpa våra kunder att bli mer effektiva och därmed mer konkurrenskraftiga och vi är dessutom övertygade om att vi i de allra flesta fall är snäppet vassare på logistik än våra kunder då det är vår kärnverksamhet.

De två ledorden är:

Fyllnadsgrad, att utnyttja resurser (lokaler, fordon, personal osv.) på ett effektivt sätt är nyckeln. Det handlar inte om pris per enhet utan hur vi använder varje enhet. Tomma lokaler och bilar kostar stora pengar!

Kundanpassning, vissa saker har de flesta kunder gemensamt, andra inte alls. Vi hanterar extremt ömtåligt gods med stora värden ena dagen där leveranstid och noggrannhet är nyckeln. För att nästa dag jobba med volymgods som kräver låga kostnader och effektiv hantering. Att kombinera detta och förstå samt lösa dessa behov är vår målsättning.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår