Om AA Logistik

Vi är företaget som vill vara bäst i hela logistiksektorn, med bäst menar vi att vi ska ha de nöjdaste kunderna, de nöjdaste medarbetarna och den bästa lönsamheten.

Vi uppnår detta genom att vara:

Kompetenta: Vi har stor yrkeskompetens hos varje individ och som organisation.
Ansvarsfulla: Vi håller alltid det vi lovar till våra kunder och varandra. Vi slarvar aldrig! Gör vi fel, rättar vi inte bara till det utan säkerställer att vi inte gör om det. Via vår avvikelsehantering går vi dagligen igenom våra styrkor och svagheter i verksamheten för att åstadkomma ständiga förbättringar.
Personliga: Vi agerar från varje kunds behov, att känna varje kunds verksamhet och därmed anpassa leveransen är för oss en självklarhet.

Ni är bäst på er kärnverksamhet. Vi ska vara bäst på logistiklösningar. Vi kan maximera effekten, både kostnadsmässigt och logistiskt, om vi får möjligheten att hantera hela flödet (3PL / 4PL). Med smarta och kvalitativa lösningar, sänker vi dina kostnader och tjänar våra pengar.

Vi är en del av AA Bolagen. Verksamma inom logistikbranschen sedan 1872. Vi på AA Logistik har vårt ursprung i ABB-koncernen. År 2001 blev vi ett fristående bolag. Mycket har hänt sedan dess. Vi har:

  • Femdubblat vår försäljning.
  • Gått från en kund till 100 st
  • Fyrdubblat våra lagringsytor
  • Systematiserat all lagerhantering och alla transporter
  • Utvecklat ett avvikelssystem för att ha de nöjdaste kunderna

Vi lägger stor kraft på att följa upp vår verksamhet. Både på kort och lång sikt. Kvalitetsarbete är avgörande för att uppnå vår vision; det bästa företaget i hela logistiksektorn.

Våra certifieringar:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår