Flyggods och säkerhet

Säkerhetskraven för flyggods blir allt striktare. Vissa företag väljer att bli känd avsändare. Andra har en verklighet som gör processen för att bli känd avsändare både krävande och kostsamt.

”Hit hör ABB, dels beroende på att de olika affärsenheterna är spridda på flera olika adresser, dels beroende av att affärsupplägg numera är väldigt anpassade för våra specifika affärsområden. Idag sker tillverkning till begränsad del i egen produktion. Istället kommer artiklar, system och kundspecifika utrustningar från kontrakterade underleverantörer vilket gör det väldigt svårt att garantera en absolut kontroll enligt gällande säkerhetsregler.”
- Flygansvarig, ABB Sverige

Vi, tillsammans med ABB, har utvecklat en lösning för flyggods som inte bara tar hänsyn till lagar och regler utan som också ger dig som kund kontroll över hela flödet. Med säkerhet som fokus oavsett var godset har producerats.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår