Från vänster till höger: Stefan Thorsén, Leif Jansson, Daniel Frölander, Åsa Granlund, Andreas Backström, Malin Weiskog,
Caroline Ekblom, David Tallwin & 
Saban Delic

Ledning

Stefan Thorsen

Att känna våra kunder och deras behov är en viktig del i vår målsättning att ha Sveriges nöjdaste kunder. Därför värdesätter jag de kvartalsmöten som vi har med våra kunder, där vi fokuserar på analys och utveckling av leveranserna. 
Sälj och Affärsutveckling
Vill du kontakta Stefan ring på 021-349105 eller maila på stefan.thorsen@aalogistik.se

 

Leif Jansson

Att analysera och utvärdera olika uppdrag har tagit oss dit vi är idag. En av våra styrkor är att vi hela tiden arbetar aktivt med att se över utvecklingspotentialen i våra leveranser, vilket gör min roll inom affärsutveckling extra spännande. 
Affärsutveckling och projektledning
Vill du kontakta Leif ring på 021-349103 eller maila på leif.jansson@aalogistik.se

 

Daniel Frölander

Att leva efter mottot ”hur svårt kan det vara” har blivit en stor del i AA Logistiks IT utveckling. Vi har de senaste åren bland annat sammankopplat våra system med kunders, byggt en kundportal samt börja bygga vår interna arbetsplattform LogIT som används av våra medarbetare. 
Affärsutveckling och projektledning
Vill du kontakta Daniel ring på 021-349118 eller maila på daniel.frolander@aalogistik.se

 

Åsa Granlund (Föräldraledig till och med 1 november 2020 – vikarie Nils Öqvist 021-349122 alt. nils.oqvist@aalogistik.se)

De beslut vi tar idag påverkas oss alla framöver, därför är det extremt viktigt för mig att AA Logistik alltid ska ha miljön i fokus. Vi arbetar därför ständigt med omvärldsbevakning av nya lösningar som vi kan nyttja i företaget.
VD
Vill du kontakta Åsa ring på 021-349125 eller maila på asa.granlund@aalogistik.se

 

Andreas Backström

Min tidigare erfarenhet som chaufför hjälper mig att fatta de beslut som krävs för att vi ska uppnå hög fyllnadsgrad och på så sätt minska vår påverkan på miljön. Miljö fokus är A och O i vår bransch. 
Transportchef
Vill du kontakta Andreas ring på 021-349110 eller maila på andreas.backstrom@aalogistik.se

 

Malin Weiskog

En av de viktigaste delarna för att uppnå vårt mål att bli Sveriges bästa logistikföretag är att ha nöjdaste medarbetarna, därför passar mitt driv och engagemang kopplat till personal perfekt i min roll som terminalchef. 
Terminalchef
Vill du kontakta Malin ring på 021-349102 eller maila på malin.weiskog@aalogistik.se

 

Caroline Ekblom

Då jag brinner för en riktigt bra arbetsmiljö, så vill jag få alla att förstå sambandet mellan ett framgångsrikt företag och att tillhandahålla bra förutsättningar för sin personal. Det är tillsammans med medarbetarna som vi bygger det bästa logistikföretaget.
HR och Kvalitetschef
Vill du kontakta Caroline ring på 021-349113 eller maila på caroline.ekblom@aalogistik.se

 

David Tallwin

Ständig utveckling är en av nycklarna för ett framgångsrikt logistikföretag, därför var det en självklarhet för mig att tacka ja när jag fick frågan om att starta upp en ny avdelning på AA Logistik. Spedition tillsammans med våra övriga avdelningar gör oss till en komplett leverantör inom logistik. 
Speditionchef
Vill du kontakta David ring på 021-349127 eller maila på david.tallwin@aalogistik.se

 

Saban Delic

En god ekonomi gör att vi hela tiden har möjlighet att utveckla och växa tillsammans med våra kunder och medarbetare. Därför ligger mitt fokus på att förse resten av organisationen med analyser och utvärderingar av vår business, så vi uppnår KLM.
Ekonomichef
Vill du kontakta Saban ring på 021-349114 eller maila på saban.delic@aalogistik.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår