Bakre raden från vänster: Daniel Frölander, Per-Anders Thunell, Leif Jansson, Stefan Thorsén, Saban Delic
Främre raden från vänster: Nils Öqvist, Sulo Keskinen, Caroline Ekblom, Åsa Granlund

 

Ledning

Caroline Ekblom

Jag brinner för att skapa ett företag med struktur och väldefinierade processer. Ordning och reda är nyckel till att våra kunder kan lita på oss.
Chef för Ekonomi, Kvalitet och HR
Vill du kontakta Caroline ring på 021-349113 eller maila på caroline.ekblom@aalogistik.se


Leif Jansson

Jag har jobbat på firman i hela mitt arbetsliv och är helt fascinerad av vad man kan åstadkomma när alla drar åt samma håll. Det är verkligen med glädje jag ser fram emot resan att bli Sveriges bästa logistikföretag.
Affärsutveckling och projektledning
Vill du kontakta Leif ring på 021-349103 eller maila på leif.jansson@aalogistik.se


Saban Delic

Min egen erfarenhet som chaufför hoppas jag gör mig till den ledare som krävs i ett företag med så här höga ambitioner. En av nycklarna till att bli Sveriges bästa logistikföretag är att ha den bästa personalen.
Produktionschef
Vill du kontakta Saban ring på 021-349114 eller maila på saban.delic@aalogistik.se


Stefan Thorsen

När vår VD föreslog att jag skulle bli företagets säljare så kom det som en total överraskning. Nu har jag insett att 15 års erfarenhet från produktion inom logistik gett mig de rätta förutsättningarna för att verkligen förstå våra kunder.
Sälj och affärsutvekling
Vill du kontakta Stefan ring på 021-349105 eller maila på stefan.thorsen@aalogistik.se


Åsa Granlund

Som förste ingenjör in på AA Logistik så har det varit mycket intressant att se på saker och ting från ett annat perspektiv. Jag har mycket gemensamt med våra kunder vilket jag tror hjälper oss när vi driver stora gemensamma projekt.
Affärsutveckling och projektledning
Vill du kontakta Åsa ring på 021-349125 eller maila på asa.granlund@aalogistik.se


Nils Öqvist

Det är härligt att se hur mixen av lång erfarenhet och ny kompetens och energi leder till verklig förbättring. Att ifrågasätta varandra (med hjärtat på rätta stället) och att ha högt i tak är en förutsättning för att bli Sveriges bästa logistikföretag.
VD
Vill du kontakta Nils ring på 021-349122 eller maila på nils.oqvist@aalogistik.se


Per-Anders Thunell

”Jag kom till AA efter ett långt och givande arbetsliv inom ABB. Att få avsluta karriären med att utveckla olika logistiklösningar ”hands-on” i en mindre organisation för många olika kunders räkning känns helt rätt. Jag har ju mängder av erfarenhet från kundens perspektiv. Här på AA går vi från tanke till analys till genomförande inom loppet inom några dagar.”
Sälj och affärsutveckling
Vill du kontakta Per-Anders ring på 021-349111 eller maila på per-anders.thunell@aalogistik.se


Daniel Frölander

”Projektledning inom AA kan innebära en massa olika saker! Ena dagen utvecklar vi processen i lagersystemet, nästa dag GPS-lösningar för en effektivare transportverksamhet. Ständigt nya projekt för att vi ska bli bättre och bättre. Men de roligaste projekten är nog implementeringen av nya kundprojekt, då vet man aldrig riktigt vad som väntar bakom nästa hörn!”
Projekt och säkerhetsrådgivning
Vill du kontakta Daniel ring på 021-349118 eller maila på daniel.frolander@aalogistik.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår